2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Przenieść do dużej miski.
3
Dodaj suszone pomidory, olej, ocet i oliwki i wrzuć do blendu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Odstawić do ostygnięcia. (Można przygotować 6 godzin wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ciasto Kukurydziane
Cienki-
5
Wymieszać posiekane radicchio, orzeszki piniowe, posiekaną bazylię, parmezan i czosnek do mieszaniny orzo. Doprawić sałatkę do smaku solą i pieprzem i podawać.
6
Mix chopped radicchio, pine nuts, chopped basil, Parmesan and garlic into orzo mixture. Season salad to taste with salt and pepper and serve.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Woda Plus 2 łyżki Soli
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania