Orzo z zielenią musztardową

Orzo z zielenią musztardową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Orzo z zielenią musztardową. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 20g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.12 za porcję. Jeśli masz orzo, pieprz, musztarda zieleni, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Musztarda Z Kremowym Sosem Musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać 2 łyżki soli. Gdy woda wróci do wrzenia, mieszać w orzo i gotować aż al dente, o 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dobrze spuścić.
5
Ugotowane orzo wrzucić do garnka, wymieszać z masłem i umieścić na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane OrzoGotowane Orzo
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodać musztardę i skórkę z cytryny i gotować, mieszając, aż zielenina więdną, o 3 do 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Zielenina MusztardowaZielenina Musztardowa
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
ZieloniZieloni
7
Podawać ze świeżo startym serem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn