Orzo z szynką i kozim serem
Orzo z szynką i kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz łagodny kozi ser, szalotki, makaron orzo) i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Przepis Na Boczek Z Kozim Serem Orzo, Sałatka z kurczakiem-Orzo z kozim serem, oraz Orzo z prażonymi burakami, zieleniną i kozim serem.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery i lekko olej Ognioodporne płytkie naczynie do pieczenia 3-quart (2 cale głębokości).
Orzo gotować w 6-litrowym garnku wrzącej osolonej wody, aż do al dente. Rezerwa 3/4 szklanki wody do gotowania makaronu, a następnie osuszyć orzo w durszlaku. Wrzuć gorące orzo z pozostałymi składnikami, zarezerwowaną wodą do gotowania oraz solą i pieprzem do smaku w dużej misce, aż ser się rozpuści.
Przenieść mieszaninę orzo do naczynia do pieczenia i broil 2 cali od ciepła, aż lekko rumiane, o 4 protokół.