Orzo z Pesto i groszkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 139 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka grochu, pieprzu, rozdarty szpinak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto łosoś z parmezanem Pesto Orzo, Miętowe Orzo i groszek, oraz Orzo z groszkiem i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować pesto, upuść orzechy włoskie i czosnek przez zsyp żywności z robot na; proces aż do mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie
Czosnek
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodać szpinak i 6 kolejnych składników (szpinak przez paprykę); procesować do drobno zmielonego. Przy włączonym robocie kuchennym powoli wlewaj olej przez zsyp żywności; procesuj do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
Pieprz
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
3
Połączyć pesto, orzo, i groszek w dużej misce, i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego