Orzo z papryką i szparagami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Orzo Z Pieczoną Czerwoną Papryką I Szparagami, Orzo-papryka faszerowana, oraz Orzo ze szpinakiem i czerwoną papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Orzo gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
2
Odcedzić, spłukać i przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
W międzyczasie podgrzej 2 łyżki. oliwa z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj paprykę, czosnek i szparagi i gotuj, często mieszając, aż warzywa zmiękną i zaczną brązowieć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Szparagi
Papryka
Czosnek
5
Do gotowanego orzo dodać ciepłą mieszankę pieprzu, następnie dodać zioła, ser, pozostałe 2 łyżki. olej, sól i pieprz, dobrze mieszając.