Orzo Carbonara
Orzo Carbonara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 18g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz makaron orzo), masło, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Orzo Carbonara-Styl, Carbonara vegetariana (Wegetariańska Carbonara), oraz Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużym rondlu na średnim ogniu, aż ostry, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręcznik papierowy i osuszyć.
Wylać wszystkie z wyjątkiem 1 łyżki kapieli z patelni.
Dodać masło i gotować, aż masło zacznie brązowieć, o 2 protokół; wymieszać w orzo.
Dodaj 4 1/2 szklanki bulionu; gotuj na wolnym ogniu, aż orzo będzie po prostu miękkie, ale nadal twarde do gryzienia i bulion wchłonie się, często mieszając, około 8 minut.
Dodać śmietanę; doprowadzić do duszenia.
Wymieszać z serem i tymiankiem, a następnie boczkiem. Doprawić solą i pieprzem. Cienkie z dodatkowym bulionem, w razie potrzeby.