Orzeźwiająca Sałatka z mięty i tuńczyka to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka serc sałaty rzymskiej, sól i pieprz, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Orzeźwiająca Sałatka letnia Bob Safford z tuńczykiem jabłkowym, Poważnie orzeźwiająca Sałatka Arbuzowo-miętowa z fetą na Święto Pracy, oraz Orzeźwiająca Sałatka Ogórkowa Z Kremowym Sosem Miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce do serwowania wrzucić razem tuńczyka, ser feta, sałatę, ogórek i zieloną cebulę. W mniejszej misce ubij razem oliwę z oliwek, sok z cytryny, czosnek, natkę pietruszki, liście mięty, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1-1/2 Uncji Gin
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona