Orzeszki Ziemne Chile
Need a jaskiniowiec, danie główne bezglutenowe, primal i FODMAP? Orzeszki Chile może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 776 kalorii, 29g białka, oraz 67 g tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, prażone na sucho orzeszki ziemne, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Orzeszki Ziemne Chile, Chile-Limonka Orzeszki Ziemne, oraz Chile - czosnek orzeszki ziemne i przekąska Jicama.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121° z półką w środku.
Wymieszać sok z limonki, olej, paprykę, sól morską i cayenne. Mieszać w orzeszki ziemne do płaszcza równomiernie.
Rozłóż orzeszki ziemne w dużej płytkiej patelni do pieczenia i piec, aż powłoka będzie sucha i pachnąca, o 30 protokół. Całkowicie schłodzić przed podaniem.
Orzeszki ziemne przechowywać w szczelnym pojemniku 3 tygodnie. Jeśli orzeszki ziemne tracą chrupkość, podgrzej w piekarniku 121° 15 do 20 minut, a następnie ostudź.