Orzeszki Rozmarynowe
Orzeszki rozmarynowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, rozmaryn, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zielona fasola z rozmarynem Pekan, Rozmaryn Brązowy Cukier Orzeszki Pekan, oraz Rozmaryn I Tymianek Kandyzowane Orzeszki Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 375 F. roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cukrem, pieprz cayenne, i sól koszerna.
Dodaj połówki orzechów pekan i wrzucić.
Przenieść do blachy do pieczenia i piec, mieszając od czasu do czasu, aż tosty, o 12 protokół.
Dodać rozmaryn i wrzucić do połączenia.
Przełożyć do miski i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.