Orzeszki Pekan Z Cukrem Pomarańczowym
Przepis pomarańczowy-cukier pekan jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 148 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koncentrat soku pomarańczowego, cukier, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Orzeszki Pekan Z Cukrem, Orzeszki Pekan Z Cukrem, oraz Orzeszki Pekan Z Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym ciężkim rondlu połącz cukier, wodę i koncentrat soku pomarańczowego. Gotować na średnim ogniu, bez mieszania, aż termometr cukierkowy odczyta 238° (Faza miękka).
Zdjąć z ognia; wymieszać z pekanami i skórką pomarańczową.
Ubijaj, aż mieszanina zgęstnieje i straci połysk, około 2 minut. Upuść łyżeczki do herbaty na woskowany papier, aby ustawić. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Forge Cellars Classique Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.