Orzeszki pekan z cukrem i przyprawami
Pekan z cukrem i przyprawami jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz białko jaja, zmielony cynamon, połówki i kawałki orzechów pekan oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cukier I Przyprawy Pekan, Cukier i przyprawy Pekan-to kandyzowane orzechy, które można znaleźć w centrach handlowych, targach i na lotniskach, oraz Pekan Chiński Pięciopalczasty.
Instrukcje
Ubij białko w dużej misce, aż się spieni.
Dodać orzechy pekan i mieszać aż do równomiernego pokrycia.
W małej miseczce wymieszać cukier i 3 kolejne składniki.
Posypać mieszaniną cukru pekan; mieszać delikatnie, aż pekan są równomiernie pokryte.
Rozprowadź orzechy pekan w jednej warstwie w lekko nasmarowanej folią aluminiową wyłożonej 15-x 10-calową galaretką.
Piec w temperaturze 350 przez 24 do 26 minut lub aż pekan są opiekane i suche, mieszając raz po 10 minutach.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do całkowitego ostygnięcia (około 30 minut).
Uwaga: aby zrobić z wyprzedzeniem, przygotuj orzechy pekan zgodnie z zaleceniami. Przechowywać w plastikowej torebce z zamkiem błyskawicznym w temperaturze pokojowej do 3 dni lub zamrażać do 3 tygodni.