Orzeszki Pekan Pieczone W Miodzie
Pieczone w miodzie pekany pieprzowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 288 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, mielone ziele angielskie, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony makaron z dyni z sosem pomarańczowo-żurawinowym i miodowo-prażonymi orzechami pekan, Prażone buraki z lukrem Pekan, oraz Kurczak Klonowo-Pomarańczowy Z Pieprzowymi Orzechami Pekan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszać miód, pieprz, sól, i ziele angielskie i dodać pekan, podrzucając do herbu dobrze.
Na płytkiej patelni rozprowadzić orzechy pekan w 1 warstwie i posypać cukrem.
Piec w środku piekarnika 15 minut, następnie wymieszać pekan i piec 5 minut więcej.
Przełożyć na arkusz wosku lub pergaminu, aby ostygł i, pracując szybko, oddzielić orzeszki pekan widelcem, gdy są jeszcze ciepłe.
Podawać w temperaturze pokojowej.