Orzechowy Chleb Bananowy
Orzechowy chleb bananowy to Wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 78 g tłuszczu, oraz w sumie 1802 kalorie. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, jaj, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Dobrze sprawdza się jako niedrogi posiłek poranny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Orzechowy Banan, Płatki Owsiane Orzechowe Bananan, oraz Orzechowy Koktajl Bananowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj trzy Patelnie bochenkowe 8x4 cale.
W dużej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól. W osobnej misce ubijamy banany, masło, brązowy cukier i jajka. Wymieszaj mieszaninę bananów z mieszaniną mąki, aż się połączą. Złóż orzechy.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 45 minut, aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.
Pozostawić chleb w patelniach na 10 minut, dziesięć usunąć bochenki z patelni i pozostawić do ostygnięcia na stojaku z drutu.