Orzechowo-Cytrynowe Ciasto Kawowe
Orzechowo-cytrynowe ciasto kawowe to Wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Ten poranny posiłek ma 179 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Orzechowe Pomarańczowe Ciasto Kawowe, Ciasto Kawowe Z Orzechowym Serem Śmietankowym, oraz Ciasto kawowo-jagodowo-cytrynowe z polewą cytrynową.
Instrukcje
W misce masło śmietankowe i cukier.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. W innej misce wymieszaj śmietanę i ekstrakty.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; dodaj do śmietany na przemian z kwaśną śmietaną.
Rozłóż połowę w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. blacha do pieczenia.
Połącz składniki polewy; posyp połowę ciasta. Ostrożnie rozłóż pozostałe ciasto na wierzchu; posyp pozostałą polewą.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do zakończenia testów ciasta.