Orzechowe Ciasteczka Sernikowe
Orzechowe ciasteczka sernikowe to Wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, skórkę z cytryny, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto Z Sernikiem Żurawinowo-Orzechowym, Sernik Orzechowy Brownie, oraz Sernik Z Dyni Orzechowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło śmietankowe, serek śmietankowy, żółtko jajka, wanilia, skórka cytrynowa i sól do puszystości. Stopniowo wymieszać z cukrem cukierniczym, następnie mąkę, aby uzyskać sztywne ciasto.
Schłodzić ciasto przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Kształt ciasta na 30 - jeden cal kulki.
Ubić białko aż do spienienia. Zanurz kulki w białku jajka, a następnie zwiń w posiekanych orzechach. Ułóż 2 cale od siebie na nieprzetworzonym arkuszu cookie i zrób depresję w każdym kciukiem.
Piec przez 12-15 minut, aż ciasteczka zaczną brązowieć na dnie. Ostrożnie wyjąć do stojaka drucianego i na gorąco napełnić każdą depresję 1/2 łyżeczki konfitur morelowych lub ulubionym dżemem.