Orzechowe Brownie wirujące
Peanut Swirl Brownies może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 20 osób i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 540 kalorii , 8 g białka i 38 g tłuszczu . Ten przepis polubiło 195 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Foodnetwork wymaga proszku do pieczenia, cukru, mąki i ekstraktu waniliowego. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 42 minut . To tani przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 45% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Podobne przepisy obejmują wirujące ciasteczka orzechowe , ciasteczka wirujące z masłem orzechowym i ciasteczka wirujące z masłem orzechowym .
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj masłem i mąką blachę o wymiarach 12 na 18 na 1 1/2 cala.
Rozpuść masło, 1 funt kawałków czekolady i niesłodzoną czekoladę w średniej misce nad gotującą się wodą. Pozostawić do lekkiego ostygnięcia. W dużej misce wymieszaj (nie ubijaj) jajka, granulki kawy, wanilię i cukier. Wymieszaj ciepłą mieszaninę czekolady z masą jajeczną i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
W średniej misce przesiej 1 szklankę mąki, proszek do pieczenia i sól.
Dodać do ostudzonej masy czekoladowej. Wrzuć pozostałe 12 uncji kawałków czekolady do średniej miski z 1/4 szklanki mąki, a następnie dodaj je do ciasta czekoladowego.
Wlać do przygotowanej blachy. Na wierzch masy czekoladowej wyłóż masło orzechowe i za pomocą noża przemieszaj je z masłem czekoladowym.
Piecz przez 20 minut, następnie dociśnij blachę do pieczenia o ruszt piekarnika, aby wymusić ucieczkę powietrza spomiędzy formy a ciastem brownie.
Piec jeszcze około 10 do 15 minut lub do momentu, aż wykałaczka będzie sucha. Nie przejadaj się! Pozostawić do całkowitego ostygnięcia, włożyć do lodówki i pokroić w duże kwadraty.