Orzechowa Ryba Kokosowa
Orzechowa ryba kokosowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 387 kalorii, 29g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowej musztardy, orzechy, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest dobre. Spróbuj Orzechowa Granola Kokosowa, Orzechowe Batoniki Kokosowe, oraz Orzechowy Kurczak Kokosowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmarować średnie naczynie do pieczenia.
W małej misce zmiksuj majonez i brązową musztardę. W średniej misce wymieszaj suchą bułkę tartą, rozdrobniony kokos, posiekane mieszane orzechy, cukier, sól i pieprz cayenne.
Ryby zanurz w mieszance majonezu, a następnie w mieszance okruchów chleba. Ułóż powlekane filety rybne w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż ryba będzie łatwo płatkowane widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio