Orzech włoski i ser pleśniowy Winogrona
Orzech włoski i ser pleśniowy winogrona mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ser, śmietanę, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kurczakiem z serem pleśniowym i winogronami, Ser Pleśniowy Winogrona I Brzoskwinie Przepis, oraz Kanapki z serem pleśniowym z orzechami pekan i winogronami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć małą blachę do pieczenia lub naczynie do pieczenia papierem pergaminowym. Odstawić.
W robocie kuchennym zmiksuj serek śmietankowy, ser pleśniowy i śmietanę na gładką masę.
Przełożyć do średniej miski.
Dodać winogrona i wymieszać, aż pokryje się mieszaniną sera.
W innej małej misce, wymieszać orzechy włoskie, cukier, i pietruszka.
Za pomocą widelca, przenieść winogrona, jeden na raz, do mieszaniny orzecha włoskiego i, czystymi rękami, delikatnie toczyć w mieszaninie aż pokryte.
Umieść winogrona na przygotowanej blasze do pieczenia. Przechowywać w lodówce przez 2 do 3 godzin i służyć.
Uwaga kucharza: aby grzać orzechy włoskie, ułóż w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F przez 6 do 8 minut, aż lekko tosty. Całkowicie schłodzić przed użyciem.