Orzech włoski i ser pleśniowy winogrona mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ser, śmietanę, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kurczakiem z serem pleśniowym i winogronami, Ser Pleśniowy Winogrona I Brzoskwinie Przepis, oraz Kanapki z serem pleśniowym z orzechami pekan i winogronami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyłożyć małą blachę do pieczenia lub naczynie do pieczenia papierem pergaminowym. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
W robocie kuchennym zmiksuj serek śmietankowy, ser pleśniowy i śmietanę na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła