Orzech sosnowy i endywia Frittata ze skwarkami

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Orzeszki piniowe i endywia Frittata z Crackling może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 732 kalorie. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli i pieprzu, boczek z kaczki, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Ciepła belgijska Sałatka z endywia i orzechów sosny, oraz Sałatka z rukoli i endywii z orzeszkami pinii Miodowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 8-calowej nieprzywierającej patelni saute, Renderuj skórę kaczki lub boczek na średnim ogniu, aby chrupiące skwarki.
Wyjąć i odstawić na papierowe ręczniki i wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu z kaczki.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie (o 8 do 10 protokół).
Dodać orzeszki piniowe i endywii i gotować 2 minuty, aż endywia zmięknie.
Dodać jajka i ser, doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać z mieszaniną orzechów sosnowych. Pozostawić jajka na dnie, gotując bez mieszania 2 minuty i wstawić do piekarnika. Gotować 8 do 9 minut, lub aż jajka są ustawione, ale nie są wysuszone.
Wyjąć z piekarnika, obrócić na talerz i pozostawić do ostygnięcia.
Aby służyć zwykły, pokroić w kliny jak ciasto i służyć, posypując orzeszki piniowe i skwarki lub użyć jako contorno do nadziewanego dania z szyi kaczki.