Orzech Makadamia-Pilaw Ryżowy
Orzechy makadamia - pilaw ryżowy jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz ząbki czosnku, zieloną cebulę, jaśmin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Pilaw Ryżowy Z Orzechów Sosny (Piñon Rice Pilaf), Kurczak Macadamia z sosem pomarańczowo-imbirowym i kokosowym Pilafem, oraz Pilaw ryżowy warzywny w kuchence ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj ryż, i saute 2 protokół.
Dodać czosnek, i podsmażyć 2 protokół. Stopniowo mieszać w wodzie i soli; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na średnim ogniu 13 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Zdjąć z ognia; puch widelcem. Wymieszać pokrojoną zieloną cebulę i orzechy makadamia.