Orzech laskowy-stelaż jagnięcy

Orzech laskowy-stelaż jagnięcy
Need a dairy free main course? Orzechami laskowymi-Crusted Rack jagnięciny może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 1183 kalorie. Na 7,87 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy laskowe, musztarda dijon, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Stelaż jagnięcy z miodowo-orzechową skórką, Stelaż jagnięcy z tostami z masła orzechowego, oraz Stelaż z jagnięciną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. natrzyj baranki oliwą z oliwek i dopraw solą i pieprzem. Umieść stojaki w patelni do pieczenia, mięsisty bok do góry i umieść w piekarniku na 10 minut. Podczas gotowania jagnięciny w misce połącz natkę pietruszki, czosnek, skórkę z cytryny i orzechy laskowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Meyer LemonMeyer Lemon
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyjąć stojaki jagnięce z piekarnika i rozłożyć każdy stojak na mięsistej stronie z 1 łyżką musztardy Dijon. Mieszankę ziół i orzechów podziel równo między stojaki i płaszcz, delikatnie naciskając na musztardę. Wróć do piekarnika i kontynuuj gotowanie przez dodatkowe 10 minut lub do pożądanej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Orzechy MieszaneOrzechy Mieszane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć z piekarnika i pozostawić około 10 minutes.To wyrzeźb jagnięcinę, postaw ją na mięsistej stronie z kośćmi zakrzywiającymi się od Ciebie. Wsuń ostry nóż w dół, między kości delikatnie przecinając mięso. Powinieneś być w stanie zobaczyć kości w dół wzdłuż tylnej części stelaża. Jeśli napotkasz sekcję kości, użyj nożyc, aby przeciąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn