Orzech Kruchy-Jabłko Crisp
Orzechowe kruche-jabłkowe chrupiące może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, grubo łamane kruche orzeszki ziemne, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Apple Peanut Butter Crisp, Batony orzechowe kruche z lukrem z masła orzechowego, oraz Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Mąkę, cukry i sól wymieszać w misce; margarynę pokroić blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodać kruche orzeszki ziemne, mieszając połączyć.
Ułóż jabłko w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia; łyżka Marmolady nad jabłkiem.
Mieszankę mąki posypać marmoladą.
Piec w temperaturze 375 przez 40 minut.
Podawać na ciepło. Wierzch z jogurtem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.