Orzech Czerwony Pieprz Dip
Orzech czerwony pieprz Dip jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbku czosnku, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym, pulsować orzechy włoskie, kminek, cukier i sól, aż orzechy włoskie są drobno zmielone.
Dodaj paprykę, czosnek, oliwę z oliwek i sok z cytryny. Wirować, aż będzie gładka.