Oryginalne serowe Enchiladas z sosem Chili

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj oryginalnych serowych Enchiladas z sosem Chili. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 766 kalorii, 27g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz sproszkowany czosnek, chili w proszku, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 200 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sos Chili Enchiladas, Chili and Cheese Chicken Rellenos (nadziewane piersi z kurczaka-oryginalne ), oraz Chili' n ' Cheese Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj smalec lub olej roślinny do dużej patelni ustawionej na średnim ogniu. Gdy jest ciepło, ubijamy mąkę, aż nie pojawią się grudki. Kontynuuj mieszanie trzepaczką, aż zasmażka będzie jasnobrązowa, przez trzy do czterech minut.
Dodaj wszystkie suche składniki, dobrze wymieszać, i niech gotować przez jedną minutę.
Wlać bulion z kurczaka i mieszać, aż mieszanina będzie gładka. Gdy dojdzie do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, aby utrzymać powolne gotować. Gotować, aż gruby i bogaty, o 15 protokół.
Dla ser enchiladas: ustawić piekarnik stojak na dole trzeciej pozycji, i rozgrzać piekarnik do 232°.
Dodaj smalec lub olej roślinny do małej patelni ustawionej na średnim ogniu. Kiedy Gwiazdy oleju migotać, dodać jedną z tortilli kukurydzy. Gotować, aż nadmuchane i lekko rumiane, o 30 sekund w sumie. Odwróć się w połowie za pomocą szczypiec. Po zakończeniu przenieś tortillę na papierowe ręczniki. Powtórz proces z pozostałymi tortillami.
Weź dwie tortille i dodaj do każdej 1/4 szklanki sera i 1 łyżkę posiekanej cebuli.
Zwiń je i umieść, z boku w dół, na płycie odpornej na piekarnik. Top z 1/2 szklanki sosu chili, a następnie 1/4 szklanki sera. Powtórz proces jeszcze trzy razy.
Przenieść talerze do piekarnika i piec, aż sos jest bulgotanie i ser całkowicie stopił, o 10 protokół. Ostrożnie usuń talerze i udekoruj więcej posiekanej cebuli.