Oryginalne serowe Enchiladas z sosem Chili

Oryginalne serowe Enchiladas z sosem Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj oryginalnych serowych Enchiladas z sosem Chili. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.01 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 766 kalorii, 27g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz sproszkowany czosnek, chili w proszku, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 200 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sos Chili Enchiladas, Chili and Cheese Chicken Rellenos (nadziewane piersi z kurczaka-oryginalne ), oraz Chili' n ' Cheese Enchiladas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj smalec lub olej roślinny do dużej patelni ustawionej na średnim ogniu. Gdy jest ciepło, ubijamy mąkę, aż nie pojawią się grudki. Kontynuuj mieszanie trzepaczką, aż zasmażka będzie jasnobrązowa, przez trzy do czterech minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Dodaj wszystkie suche składniki, dobrze wymieszać, i niech gotować przez jedną minutę.
3
Wlać bulion z kurczaka i mieszać, aż mieszanina będzie gładka. Gdy dojdzie do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, aby utrzymać powolne gotować. Gotować, aż gruby i bogaty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
4
Dla ser enchiladas: ustawić piekarnik stojak na dole trzeciej pozycji, i rozgrzać piekarnik do 232°.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Dodaj smalec lub olej roślinny do małej patelni ustawionej na średnim ogniu. Kiedy Gwiazdy oleju migotać, dodać jedną z tortilli kukurydzy. Gotować, aż nadmuchane i lekko rumiane, o 30 sekund w sumie. Odwróć się w połowie za pomocą szczypiec. Po zakończeniu przenieś tortillę na papierowe ręczniki. Powtórz proces z pozostałymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Weź dwie tortille i dodaj do każdej 1/4 szklanki sera i 1 łyżkę posiekanej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Zwiń je i umieść, z boku w dół, na płycie odpornej na piekarnik. Top z 1/2 szklanki sosu chili, a następnie 1/4 szklanki sera. Powtórz proces jeszcze trzy razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Przenieść talerze do piekarnika i piec, aż sos jest bulgotanie i ser całkowicie stopił, o 10 protokół. Ostrożnie usuń talerze i udekoruj więcej posiekanej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować DeLoach Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn