Orkiszowa Focaccia z jarmużem, kabaczkiem i Pecorino
Orkiszowa Focaccia z jarmużem, squashem i Pecorino może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.19 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jarmużu, mąki orkiszowej, ciepłej wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Focaccia Z Cebulą, Suszonymi Pomidorami I Pecorino, Jarmuż i szparagi bulion Azjatycki z orkiszem, oraz Sałatka Z Jarmużu Z Pecorino I Cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę orkiszową z drożdżami, wodą, miodem, 1 łyżką oliwy z oliwek i 3/4 łyżeczki koszernej soli i mieszać, aż powstanie ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść do uzyskania gładkości, nie dłużej niż 1 minutę. Naoliwić miskę i przywrócić ciasto do niego.
Niech ciasto wyrośnie, przykryte, w ciepłym, wolnym od przeciągów miejscu, aż podwoi się luzem, około 1 godziny.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Punch dół ciasta, a następnie przenieść go do blachy do pieczenia i naciśnij go do 12-na-8-calowy owal.
Posmarować 1 łyżeczką oliwy z oliwek. Nacisnąć małe wgłębienia na całym cieście i posypać rozmarynem i solą morską.
Pozostawić ciasto odkryte przez 45 minut, aż lekko wzrosną. Rozgrzej piekarnik do 37
Piec focaccia przez około 30 minut, aż lekko rumiane na całym.
Tymczasem w misce wrzucić jarmuż z sokiem z cytryny, pokruszoną czerwoną papryką i 1 łyżeczką oleju. Wycisnąć jarmuż delikatnie, aby go zmiękczyć, a następnie odstawić na 20 minut.
Na dużej patelni nieprzywierającej podgrzej pozostałą 1 łyżeczkę oleju.
Dodać squash, doprawić koszerną solą i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż złoty, 2 protokół. Włącz squash, dodać czosnek i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż squash jest miękka, 5 protokół.
Top focaccia z jarmużu i squash i piec przez 1 minutę dłużej, do podgrzewania warzyw. Pecorino rozsypać na wierzchu, pokroić w kliny i podawać.