Orientalne Tofu, cebula i pieczarki
Orientalne Tofu, cebula i pieczarki to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz olej sezamowy, pieczarki, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane orientalne Kaboby z kurczaka z grillowaną kukurydzą na kolbie, Oriental Finger Food, Rolled Chicken & Mushroom Omlet, oraz Wegańskie Kurkuma Ananas Tofu Kabobs.
Instrukcje
1 przygotuj marynatę, łącząc pierwsze osiem składników.
2 oddziel liście bok choy i pokrój łodygi na sekcje 1-calowe. Marynować z tofu, pieczarki, i cebuli do 1 godziny, w zależności od tego, jak silny smak chcesz.
3 wątki składniki (będziesz musiał zwijać liście bok choy) na cztery duże (lub dwanaście małych) grube drewniane szaszłyki i gotować na grillu lub pod brojlerem przez 7-10 minut, fastrygując marynatą i obracając regularnie.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;