Orientalna Sałatka Z Zielonej Fasoli

Orientalna Sałatka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 172 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 32 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka korzenia imbiru, sos sojowy, sos ostrygowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek, oraz Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli.
Instrukcje
Na dużej patelni lub woku rozgrzać olej na średnim ogniu. Wymieszać z czosnkiem, imbir, i pieprz chile. Gdy czosnek i imbir zaczynają się pocić, dodaj fasolę, Wrzuć, aby wymieszać, przykryć i zmniejszyć ogień. Paruj przez 5-8 minut.
W razie potrzeby dodaj 1/4 szklanki wody.
Zdjąć pokrywę, zwiększyć ciepło do wysokiej; dodać sos sojowy i ostrygowy i mieszać przez dwie minuty więcej lub aż sos zgęstnieje.