Oregon Muffuletta
Oregon Muffuletta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, olej roślinny, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Paszteciki Z Łososia Oregon, Tuńczyk Oregon Topi Się, oraz Tuńczyk Oregon Topi Się dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć pierwsze 10 składników; schłodzić przez co najmniej 8 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Wytnij cienką kromkę z wierzchu chleba; wydrąż dolną połowę, pozostawiając 1-in. shell. (Wyrzucić usunięty chleb Lub zachować do innego użytku.)
Odcedzić 1/4 szklanki płynu z mieszanki owoców; Pędzel do wnętrza skorupy chleba. W dolnej części skorupy chleba, warstwa pół szynki, 1-1 / 4 szklanki mieszanki owoców, ser, pozostałą mieszankę owoców i pozostałą szynkę. Wymień wierzch chleba i owinąć szczelnie folią. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
Wyjąć z lodówki na 30 minut przed podaniem.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Osiemdziesiąt cztery Albarino z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Osiemdziesiąt Cztery Albarino]()
Osiemdziesiąt Cztery Albarino
"Zamknij oczy, a aromaty i smaki tego wina zaprowadzą cię do słonecznego kwitnącego sadu cytrusowego. W szklance znajduje się jasna, soczysta mieszanka kwiatu cytryny, moreli, wiciokrzewu, skórki pomarańczy, papai i przyjemny dotyk mineralności mokrego łupka."- Elias Fernandez, Winiarz