Oregano Cytryna Grillowane Kalmary

Oregano Lemon grillowane kalmary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka rur kalmary i macki, oliwa z oliwek, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane krewetki z Oregano i cytryną, Grillowany kurczak z cytryną i Oregano, oraz Grillowany kurczak z cytryną i Oregano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szczeliny rur kalmary się 1 strona i lekko wynik 1 strona.
Umieść rurki i macki w misce i dodaj skórkę z cytryny, sok z cytryny, czosnek, oliwę z oliwek, oregano, sól i pieprz i wrzuć do połączenia. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu.
Wyjmij kalmary z lodówki i umieść na grillu w partiach na 1 1/2 do 2 minut na stronę.
Przetnij rurki na paski i pozostaw macki w całości. Przed podaniem posypać sokiem z cytryny i posiekaną natką pietruszki.