Orecchiette z ziemniakami i rzodkiewką
Orecchiette z ziemniakami i rzodkiewkami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka szparagów, bulionu warzywnego, orecchiette i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pełnoziarniste Orecchiette Z Gorzką Zielenią I Rzodkiewką, Jedna miska obiadów: tuńczyk ze szpinakiem, ziemniakami i rzodkiewką, oraz Orecchiette z brokułami Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa).
Instrukcje
Dokładnie umyć rzodkiewki i zielone blaty.
Rzodkiewki pokroić w cienkie plasterki na 1/2 szklanki; rzodkiewki pokroić na 1/3 szklanki.
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; utrzymuj ciepło.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj rzodkiewki, Topy rzodkiewki, i czosnek; smażyć 5 minut, często mieszając.
Dodać ziemniaki i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 7 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Dodać szparagi; gotować 3 protokół.
Połączyć mieszaninę ziemniaków i makaronu; wrzucić dobrze.