Orecchiette z pikantną kiełbasą z indyka i brokułami Rabe
Orecchiette z pikantną kiełbasą z indyka i brokułami Rabe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ząbki czosnku, parmezan, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Spróbuj Orecchiette z brokułami Rabe i pikantną kiełbasą, Orecchiette Z Pikantną Kiełbasą I Brokułami Rabe, oraz Orecchiette Z Brokułami Rabe I Pikantną Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cienko pokroić zielone liście brokułów rabe i pokroić łodygi na 2-calowe kawałki.
Przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Dodać makaron; gotować 6 protokół.
Dodać brokuły rabe liści i łodyg; gotować 5 minut lub do miękkości.
Podczas gdy makaron i brokuły rabe gotować, usunąć osłonki z kiełbasy.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Dodać kiełbasę; gotować 7 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodać bulion i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia.
Spuścić makaron i brokuły rabe; wymieszać gorące gotowane makaron, brokuły rabe, i pomidory do mieszanki kiełbasy; gotować 1 minutę lub aż dokładnie ogrzane.
Posypać serem; dobrze wymieszać.
Orecchiette (oh-ray-kee-EHT-tay), makaron pochodzący z regionu Apulii, został nazwany ze względu na podobieństwo do " małych uszek."