Orecchiette z krewetkami, rukolą i pomidorami koktajlowymi

Orecchiette z krewetkami,rukola, i pomidory koktajlowe może być dobry przepis, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ExtraVirgin oliwę z oliwek, pomidory winogronowe, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać extravirgin oliwy z oliwek można śledzić to danie główne z Meyer cytrynowy tort Polenta z zimowym kompotem owocowym jako deser. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Orecchiette Z Pomidorkami Koktajlowymi I Rukolą, Orecchiette z pieczoną papryką, rukolą i pomidorami, oraz Orecchiette Z Pieczonymi Pomidorami Winogronowymi I Rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać 1/4 łyżeczki soli nad krewetkami.
Umieść krewetki na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; grill 2 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia. Całkowicie fajne.
Połączyć krewetki, pozostałe 1/2 sól łyżeczka, pomidory, a następnie 5 składniki (przez czosnek) w dużej misce.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Dodaj makaron, rukola, i olej do mieszanki krewetek; wrzucić delikatnie.
Nuta wina: lekki pieprzowy kęs rukoli, kwasowość pomidorów i brązowawe oliwki nioise wymagają prostego, chrupiącego, wytrawnego w kości białego wina, które będzie działać jako odświeżacz między ugryzieniami. Włochy są pełne takich win. Dla tego, który jest pełen osobowości, możesz spróbować Terre di Tufo Terruzi e Puthod 2005, mieszanki vernaccia-chardonnay z Toskanii (około 24 USD). - Karen MacNeil