Orecchiette z jarmużem i bułką tartą

Orecchiette z jarmużem i bułką tartą
Orecchiette z jarmużem i bułką tartą jest pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 580 kalorii. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz grana padano, pieprz, orecchiette i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Orecchiette z jarmużem i bułką tartą, Veggie Orecchiette z bułką tartą, oraz Orecchiette Z Kalafiorem, Bułką Tartą, Pancettą I Pepitos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pracując partiami, gotuj jarmuż w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż stanie się miękki, około 4 minut. Za pomocą szczypiec, przenieść do arkusza rimmedbaking; ostudzić. Odstawić garnek z wodą. Wycisnąć nadmiar płynu z jarmużu; posiekać liście i drobno posiekać łodygi; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Podgrzać 3 łyżki oleju w małej patelni overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać bułkę tartą i gotować, często mieszając, aż zacznie brązowieć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
4
Dodaj jedną trzecią posiekanychgarlic i gotuj, często mieszając, aż bułka będzie złota, około 3 minut.Doprawić solą i pieprzem i przenieść toa talerz wyłożony ręcznikiem papierowym; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Masło i pozostałe 2 łyżki oleju rozgrzać w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Dodaćanchovies, płatki czerwonej papryki, i pozostaćdwa trzecia posiekanego czosnku; gotować, pureeanchovies łyżką, aż utworzy się pasta, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
7
Dodaj zarezerwowany jarmuż I1/2 szklanki wody. Gotować, mieszając często, untilkale ogrzewa się przez, o 4 protokół.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
JarmużJarmuż
8
W międzyczasie doprowadzić do wrzenia kapustę gotującą. dodać makaron i gotować, mieszając, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
JarmużJarmuż
9
Spuścić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
10
Dodać makaron i 1/2 szklanki płynu do gotowania makaronu do mieszaniny jarmużu i wymieszać do herbu. Zwiększyć rozgrzanie do średniej i kontynuować mieszanie, dodając więcej płynu do gotowania w razie potrzeby, aż do zapiekania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
JarmużJarmuż
11
Wymieszać w parmezanie I1 / 2 szklanki bułki tartej; wrzucić do połączenia. Rozdzielić ciasto między miski, skropić oliwą, a na wierzchu z pozostałą bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn