Orecchiette z jarmużem i bułką tartą

Orecchiette z jarmużem i bułką tartą
Orecchiette z jarmużem i bułką tartą jest pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 580 kalorii. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz grana padano, pieprz, orecchiette i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Orecchiette z jarmużem i bułką tartą, Veggie Orecchiette z bułką tartą, oraz Orecchiette Z Kalafiorem, Bułką Tartą, Pancettą I Pepitos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pracując partiami, gotuj jarmuż w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż stanie się miękki, około 4 minut. Za pomocą szczypiec, przenieść do arkusza rimmedbaking; ostudzić. Odstawić garnek z wodą. Wycisnąć nadmiar płynu z jarmużu; posiekać liście i drobno posiekać łodygi; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podgrzać 3 łyżki oleju w małej patelni overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać bułkę tartą i gotować, często mieszając, aż zacznie brązowieć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
4
Dodaj jedną trzecią posiekanychgarlic i gotuj, często mieszając, aż bułka będzie złota, około 3 minut.Doprawić solą i pieprzem i przenieść toa talerz wyłożony ręcznikiem papierowym; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Masło i pozostałe 2 łyżki oleju rozgrzać w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaćanchovies, płatki czerwonej papryki, i pozostaćdwa trzecia posiekanego czosnku; gotować, pureeanchovies łyżką, aż utworzy się pasta, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodaj zarezerwowany jarmuż I1/2 szklanki wody. Gotować, mieszając często, untilkale ogrzewa się przez, o 4 protokół.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
JarmużJarmuż
8
W międzyczasie doprowadzić do wrzenia kapustę gotującą. dodać makaron i gotować, mieszając, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
JarmużJarmuż
9
Spuścić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
10
Dodać makaron i 1/2 szklanki płynu do gotowania makaronu do mieszaniny jarmużu i wymieszać do herbu. Zwiększyć rozgrzanie do średniej i kontynuować mieszanie, dodając więcej płynu do gotowania w razie potrzeby, aż do zapiekania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
JarmużJarmuż
11
Wymieszać w parmezanie I1 / 2 szklanki bułki tartej; wrzucić do połączenia. Rozdzielić ciasto między miski, skropić oliwą, a na wierzchu z pozostałą bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn