Orecchiette z fasolką Cannellini i szpinakiem
Orecchiette z fasolą Cannellini i szpinakiem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnek w butelce, preshredded marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Fasola Cannellini Ze Szpinakiem, Toskańska fasola Cannellini z pieczarkami, szpinakiem i Pesto, oraz Sałatka ze szpinakiem na ciepło z fasolą Cannellini i krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Mieszać w cebuli, marchew, i czosnek; smażyć 3 protokół. Wymieszać 2 łyżki parmezanu i kolejne 4 składniki (przez fasolę cannellini); dusić 5 minut. Wymieszać ze szpinakiem i gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie. Wymieszać z makaronem; gotować do całkowitego ogrzania. Masę makaronową podzielić równomiernie.
Posypać równomiernie pozostałymi 2 łyżkami sera i bułką tartą.