Orecchiette z ciecierzycą i brokułami Rabe
Orecchiette z ciecierzycy i brokułów Rabe może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 486 kalorii, 21g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, ciecierzycę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Orecchiette z ciecierzycą i brokułami Rabe, Orecchiette Z Brokułami Rabe & Ciecierzyca, oraz Orecchiette z brokułami Rabe i smażoną ciecierzycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu; dodać ciecierzycę i smażyć 2 minut lub aż dopiero zaczynają brązowieć.
Dodaj czosnek i pokruszony czerwony pieprz i smażyć 30 sekund.
Dodać brokuły rabe i rosół z kurczaka na patelnię; doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować 3 protokół lub aż brokuły rabe jest chrupiące-przetargu.
Wymieszać z gorącym makaronem i solą; gotować 2 minuty lub aż do ogrzania przez cały czas.
Podzielić na 4 płytkie miseczki, a na wierzchu polać parmezanem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.