Orecchiette z Chorizo i szwajcarskim Chard
Orecchiette z Chorizo i Chard szwajcarski może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Orecchiette z karczochami i szwajcarskim Chard, Orecchiette z domową kiełbasą z kopru włoskiego i Chardą Szwajcarską, oraz Cabernet duszone żeberka z Chardą Szwajcarską i Orecchiette.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Tymczasem przyciąć końce z łodyg chard i odrzucić.
Odciąć łodygi u podstawy liści i pokroić łodygi w poprzek na kawałki 1/4 cala; umieścić w małej misce i odstawić. Liście układamy, kroimy na pół wzdłuż, a następnie grubo kroimy na kawałki wielkości kęsa; odstawiamy na bok.Gdy woda się zagotuje, dodaj makaron i gotuj 1 minutę mniej niż zalecono w instrukcji opakowania. Tymczasem podgrzać 5-quart holenderski piekarnik lub garnek na średnim ogniu.
Dodać chorizo i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 10 protokół.Gdy makaron jest gotowy, rezerwy 1/2 szklanki wody do gotowania, następnie odsączyć makaron i odstawić na bok.
Dodać Szwajcarskie łodygi chorizo chorizo i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż dopiero zaczyna mięknąć, o 3 protokół.
Dodać liście i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zwiędną, o 3 protokół.
Dodać fasolę, odsączony makaron i 1/4 szklanki wody z makaronu i wymieszać, aby połączyć. Dusić, mieszając od czasu do czasu i skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna garnka, aż makaron jest w pełni gotowane, dodając więcej wody makaronu w razie potrzeby, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i dodać odmierzony ser, natkę pietruszki, skórkę z cytryny i sok, masło i olej. Wymieszać, aż dobrze połączone i masło rozpuści się.
Podawać z dodatkowym parmezanem na boku.