Orecchiette z białą fasolą i Pesto
Orecchiette z białej fasoli i Pesto może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, pesto, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Penne z pistacjowym Pesto i białą fasolą, Sałatka Z Rukoli Z Białą Fasolą I Pesto, oraz Makaron z pistacjowym Pesto i białą fasolą (bezmięsny poniedziałek).
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Podczas gotowania makaronu, podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek i mielony czosnek na patelni; gotować, aż czosnek będzie pachnący.
Dodać fasolę i posiekane pomidory śliwkowe; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu (około 5-7 minut).
Odcedzić makaron; dodać do mieszanki fasoli.
Dodaj pesto do mieszanki fasoli; wrzucić do połączenia. Podziel równomiernie na 4 porcje; każdą porcję uzupełnij 1 łyżką posiekanego parmezanu.