Orange-Kissed Double Chocolate Hot Cocoa

Orange-Kissed Double Chocolate Hot Cocoa
Orange-Kissed Double Chocolate Hot Cocoa wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 206 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedrogi napój. Udaj się do sklepu i odbierz podwójną czekoladę kakao, pół na pół, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Podobne przepisy to Double Pumpkin Kissed Chocolate Chunk Cookies, Double Chocolate Hot Cocoa, oraz Podwójne Czekoladowe Babeczki Kakaowe.

Instrukcje

1
Używając obieraczki do warzyw, usuń skórkę (tylko część pomarańczowa) z pomarańczy (zachowaj pomarańcze do innego użycia). W średnim rondlu połącz pół na pół i skórkę pomarańczową. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina po prostu dojdzie do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić na 30 minut.
3
Przecedzić mleko do średniej miski; wyrzucić skórkę pomarańczową. Odstawić mleko do rondla. Wymieszaj Ghirardelli ® Double Chocolate Hot Cocoa mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Cocoa MixHot Cocoa Mix
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Podgrzać, ale nie gotować.
5
Zdjąć rondel z ognia. W razie potrzeby wymieszać Likier.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Podawać w filiżankach lub kieliszkach. Na wierzchu Pianki i, w razie potrzeby, cukrową skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
StrzałStrzał
7
Skórka pomarańczowa z cukrem: za pomocą obieraczki do warzyw usuń skórkę (tylko część pomarańczowa) z 1 pomarańczy( zachowaj pomarańczę do innego użycia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
8
Skórkę pokroić w cienkie paski. Wrzucić paski w małej ilości cukru (2 do 3 łyżek stołowych), aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn