Orange I Mirin Sea Bass
Orange i Mirin Sea Bass mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 45g białka, oraz 7G tłuszczu. Na $9.44 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mirin, por, filety z halibuta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 84%. Spróbuj Okoń morski z koprem włoskim, pomidorem i pomarańczą, Grillowany Chilijski Okoń Morski Z Pomarańczą, oraz Steki Z Okonia Morskiego Z Salsą Pomarańczową (Lub Tuńczykiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać por i paprykę; gotować, ciągle mieszając, 2 minuty.
Dodać groszek śnieżny i 1/4 łyżeczki soli; gotować na średnim ogniu 1 minutę.
Przenieś warzywa do naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego sprayem do gotowania. Top z rybami.
Połącz pozostałą sól, skórkę pomarańczową i pozostałe 5 składników.
Wlać pomarańczową mieszankę na rybę.
Piec w temperaturze 425 przez 25 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.