Orange Ginger Beef Stir-fry

Orange Ginger Beef Stir-fry
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pomarańczowy imbir wołowiny Stir-fry spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 998 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $3.96 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka stek z polędwicy wołowej, olej sezamowy, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest znakomite. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Stir-Fry Wołowe Pomarańczowo-Imbirowe dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn