Orange Cilantro Rice
Pomarańczowy ryż kolendry może być tylko przystawką, której szukasz. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 163 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka cebuli, mielonego kminku, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Owocowa Sałatka z czarnego ryżu z kolendrą, awokado i Pepitami w Chili-pomarańczowym Vinaigrette, Cilantro Lime Rice (Kuchenka Do Gotowania Ryżu), oraz Cilantro & Orange Chicken Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą i gotować do miękkości.
Wymieszać z ryżem i doprawić kminkiem, czosnkiem w proszku, cebulą w proszku, pieprzem, pieprzem cayenne i solą. Gotować i mieszać, aż ryż będzie złoty kolor.
Wlać sok pomarańczowy i bulion i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Wyjąć ugotowany ryż z ognia i delikatnie wymieszać w kolendrze, aby służyć.