Orange Bizcochitos
Orange Bizcochitos to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis służy 40 i kosztuje 8 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, skórkę pomarańczową, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bizcochitos, Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe), oraz Pomarańczowa Śpiąca babeczka Makowa z lukrem pomarańczowo - serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć, mieszając trzepaczką.
Umieścić 3/4 szklanki granulowanego cukru i masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością do lekkiego i puszystego (około 2 minut).
Dodać jajko; pokonać 1 minutę lub do dobrze wymieszane.
Dodaj skórkę, anyż i wanilię; beat aż dobrze wymieszane. Ubijając z małą prędkością, stopniowo dodawaj mieszankę mąki, 1/2 szklanki na raz; ubijaj tylko do momentu, aż powstanie miękkie ciasto. Owinąć ciasto w folię; schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Uformuj ciasto na 10-calową kłodę.
Kroić kłódkę poprzecznie na 4 równe części. Pracując z 1 porcją na raz (przykryć i zachować pozostałe porcje w lodówce), ciasto podzielić na 10 równych części na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń każdy kawałek ciasta w kulkę; umieść kulki ciasta 1 1/2 cala od siebie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
W małej misce umieścić cukier puder. Dno szklanki zanurzyć w cukrze pudrze; spłaszczyć 1 kulkę ciasta z dnem szklanki w 2-calowe koło. Powtórz procedurę z cukrem pudrem i pozostałymi 9 kulkami ciasta.
Połączyć 2 łyżki cukru granulowanego i cynamonu.
Posypać 10 kółek ciasta równomiernie 1 1/2 łyżeczki mieszanki cynamonu.
Piec w 350 przez 10 minut lub aż krawędzie ciastek są lekko rumiane wokół krawędzi. Ostudzić na patelni 5 minut.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Powtórz procedurę 3 razy z pozostałym ciastem, cukrem pudrem i mieszaniną cynamonu.