Orange Beef Stir-Fry
Orange Beef Stir-Fry to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.89 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, mandarynki w syropie, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim fat from steak. Pokroić stek po przekątnej w cienkie paski; odstawić.
Odcedzić pomarańcze, rezerwując 2 łyżki soku. Odstawić pomarańcze. Wyrzucić pozostały sok.
Połączyć reserved 2 łyżki soku, Marmolada, i sos hoisin w małej misce; odstawić.
Płaszcz wok lub duża patelnia nonstick sprayu do gotowania; mżawka 1 łyżeczka oleju wokół góry wok, powłoki boków.
Ciepło średnio-wysokie (37
Dodaj paski steków i smaż 6 minut.
Usuń paski steków z woka; odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Skropić pozostałą 1 łyżeczkę oleju wokół góry woka, po bokach powłoki.
Dodać groszek śnieżny; smażyć 4 minuty.
Dodać paski steków i sól.
Wymieszać z marmoladą i pomarańczami. Doprowadzić do wrzenia i wymieszać smażyć 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.
W razie potrzeby posypać czerwoną papryką.