Opowieść o wyzdrowieniu (a dla Bezziarnistych babeczek marchewkowych z lukrem miodowo-serowym)
Opowieść o odzyskiwaniu (i dla Bezziarnistych babeczek marchewkowych z lukrem miodowo-serowym) może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 110 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz serek śmietankowy, soda oczyszczona, olej kokosowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj 100% pełnoziarniste bułeczki z ciasta marchewkowego z lukrem twarogowym, Czekoladowe ciasto buraczane z lukrem z serem klonowym {bezglutenowe, bez ziarna}, oraz Babeczki marchewkowe z lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375ºF i dostosuj stojak do pozycji środkowej. Linia dwie 12-filiżanki muffin patelnie z Muffin wkładki.
Mąkę migdałową i kokosową, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól umieścić w misce miksera stojącego. Używając nasadki ubijaka, połącz składniki na niskim poziomie przez około 20 sekund.
Dodaj startą marchewkę i ubijaj na niskim poziomie przez około 30 sekund, aż do włączenia.
Wlać jajka i 3/4 szklanki miodu w misce robota kuchennego lub blendera. Proces przez 20 sekund.
Dodaj roztopiony olej kokosowy i jogurt i proces przez dodatkowe 20 sekund, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę jaj do mieszanki mąki i ubić na niskim poziomie, aż do połączenia. Łyżka ciasto do kubków muffin co każdy o 3/4 pełne.
Piec przez 18-20 minut, aż krawędzie będą po prostu złociste. Całkowicie fajne.
Ubić mascarapone lub twarożek, pozostając 1/4 szklanki miodu i wanilii w misce miksera stojącego, aż będzie gładka. Za pomocą szpatułki złóż bitą śmietanę. Babeczki chłodzone mrozem z lukrem. Najlepiej serwuje się je w dniu ich wytworzenia.