Open Faced Crab Salad Sandwich
Open Faced Crab Salad Sandwich jest pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 22g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, grudka kraba, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki Z Sałatką Krabową, Sałatka Krabowa Z Otwartą Twarzą, oraz Kanapka z sałatką jajeczną i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wymieszać majonez z ketchupem i sosem chili w misce lub robocie kuchennym. SOS doprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem, Worcestershire, gotować Krab i tartym chrzanem i rezerwą.
Aby zrobić kanapki: croissanty pokroić na pół, a następnie lekko tosty je w piekarniku.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj kraba z majonezem, serem śmietankowym i kaparami. Doprawić mieszankę Worcestershire, sosem z ostrej papryki, wrzątkiem krabowym, sokiem z cytryny oraz solą i pieprzem.
Łyżka lub rury mieszanki kraba na połówki rogalika. Ułóż kanapki na 4 talerzach.