Opcja Pies
Opcja przepis pies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 928 kalorii, 47g białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz jumbo hot dogi, centrum cięcia grubego boczku, świeżo kolendry, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Domowa Pizza Bird Dog, Pieczony Veggie Hot Dog Hash, oraz Mój Niskotłuszczowy Sos Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać patelnię grillową do średnio-wysokiej temperatury.
Dodaj mieloną wołowinę do dużej średniej patelni nieprzywierającej. Gotować, aż brązowy i kruchy, o 8 protokół.
Grilluj hot dogi ze wszystkich stron. Po ugotowaniu wyjmij z grilla i motylek na środku.
Podczas gotowania wołowiny i hot dogów, dodać masło, bazylia, kolendra i szałwia na gorącej patelni. Upiecz bułki na patelni grillowej z hot dogami.
Rozprowadzić roztopione masło ziołowe na bułkach przed podaniem.
Smażyć białka, jedno jajko na raz, na oddzielnej patelni nonstick.
Białka przenieść na talerz po ugotowaniu i rezerwy.
Aby podać, rozłóż konfitury brzoskwiniowe na prażonej i maślanej bułce.
Posypać do smaku papryką chipotle.
Dodać 1 białko jaja na dno każdej bułki i dodać trochę mielonej wołowiny na środku. Top z butterflied hot dog, plaster bekonu i posypać Cheddar, gruyere i Pepper jack.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane
Hot dogi świetnie sprawdzają się z Rieslingiem, Gewurztraminerem i winem różowym. Gewürztraminer świetnie pasuje do twojego podstawowego nowojorskiego hot doga z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką, możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, sucha róża prawie zawsze działa.
Herrenberg Spatlese jest zawsze najbardziej błyskotliwe wino w Grunhaus jak Winnice czerwone gleby łupków uczynić bardziej bujny, nieco niższy kwas riesling że jego większy brat Abstberg. Spatlese sweet z wybuchowymi aromatami i smakami czerwonych pysznych jabłek, żółtych brzoskwiń, truskawek/rabarbaru i słonych minerałów. Pełne do Rieslinga, podawać z szynką z Virginii, pikantną jagnięciną curry lub po prostu tradycyjnym sznyclem Jaeger.
The Herrenberg Spatlese is always the flashiest wine at Grunhaus as the vineyards red slate soils render a more lush, slightly lower acid riesling that its bigger brother Abstberg. Spatlese sweet with explosive aromas and flavors of red delicious apples, yellow peaches, strawberry/rhubarb and salty minerals. Full bodied for a riesling, serve with a Virginia baked ham, a spicy lamb curry or just a traditional Jaeger schnitzel.