Opatrunek Ostryg I
Oyster Dressing i wymaga o 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 26 centów za porcję. Mieszanka ostryg i soku, selera, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Spróbuj Dressing Ostryg, Dressing Ostryg, oraz Dressing Ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu umieść podroby z indyka w wystarczającej ilości wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 20 protokół; odcedzić, rezerwując 2 szklanki bulionu.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na patelni saute dodać olej i gotować seler, cebulę, pietruszkę i ostrygi. Gotować, aż ostrygi są jędrne.
W dużej misce do mieszania połączyć podroby i wywar z gotowanym ryżem, kostkami chleba i mieszaniną warzyw i ostryg. Doprawić solą, pieprzem i cayenne. Delikatnie wymieszać.
Umieścić dressing w naczyniu zapiekanki 4 quart. Przykryć i piec 45 minut w nagrzanym piekarniku.