Opatrunek Oregano-Feta

Opatrunek Oregano-Feta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sosu Oregano-Feta. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 75 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wodę, ząbek czosnku, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Weight Watchers sałatka grecka z sosem Oregano Feta, Grecka sałatka ziemniaczana z serem Feta, oliwkami Kalamatan i sosem Oregano, oraz Szparagi z Fetanem i Oregano.

Instrukcje

1
Proces pierwszych 7 składników w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać olej w stałym strumieniu, przetwarzając do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodaj paprykę i puls 3 sekundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3
* 3 uncje pokruszonego sera feta można zastąpić serem o obniżonej zawartości tłuszczu. 1 łyżeczka posiekanego świeżego oregano może być substytutem suszonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Oreganoświeże Oregano
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn